Το ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΥΠΝΩΣΗΣ  πραγματοποιεί

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ

                               ASTRAL ASPERA   3 ΦΕΒΡΙΟΥΑΡΙΟΥ 19 

Οι δικοί μας οργονίτες είναι ΑΣΧΗΜΟΙ ίσως…Ίσως είναι και λίγο μεγάλοι…

Εμείς θα σας μάθουμε να φτιάχνετε, και θα σας δώσουμε οργονίτες…όχι οργονικά κοσμήματα…όχι όμορφα κρεμαστά μπιχλιμπίδια… δεν είναι διακοσμητικοί…ΕΙΝΑΙ100 % ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ..και εάν αυτό συμβαίνει σε …κόστος της εμφάνισης..αξίζει τον κόπο..

Η οργόνη είναι η ενέργεια που περιβάλει τα πάντα, ο Αιθερας ή το Ιχώρ των αρχαίων Ελλήνων. Είναι η Ενέργεια που κατακλύζει το κενό στο Σύμπαν. Είναι μετρήσιμη, ορατή, και ιδιαίτερα φιλική προς το νερό, και των άνθρωπο , αφού αυτός αποτελείται κατά 75 % από νερό.Μπορεί να είναι θετική η και αρνητική αφου επηρεάζεται από την δόνηση των εμβιων όντων αλλα και από την δονητική των χώρων. Έτσι , υπαρχουν χώροι, και ανθρωποι κατακλυσμένοι από αρνητική οργόνη, αναλόγως των δονήσεων. Ο Βιλχεμ Ραιχ ασχολήθηκε βαθια με την οργόνη ,κατασκευάζοντας ένα δωμάτιο (Αιθερικό μετατροπέα) οπου μεσα εκεί κατάφερνε να θεραπευσει καρκινοπαθείς μονο παραμένοντας στο δωμάτιο αυτό…στην ουσια μετατρέποντας την αρνητική Οργόνη σε θετική.

Οι Οργονίτες , είναι μικρές η και μεγαλύτερες «συσκευές» , οι οποίες φοριούνται η αφήνονται στο χώρο ,( ακόμα φτιάχνονται και σε μαξιλαράκια!! ) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα . Μετατρέπουν κάθε ενέργεια που σας προσεγγίζει σε θετική. Δεν επιτρέπουν τιποτα αρνητικό ενεργειακά να εισέλθει στο ζωτικό σας πεδιο, χωρις να μετατραπεί σε θετικο. Βοηθούν στην εξισορρόπηση της ενέργειας των τσακρα σας, είναι πολύ αποδοτικά στην καταπολέμηση των πόνων, κάνουν απίστευτο καθάρισμα του νερου, κλπ..

Τα πάντα είναι ενέργεια , γύρω μας , μέσα μας, και οι οργονίτες είναι η καλλίτεροι βοηθοί στην διαχείρηση της…ΔΕΝ είναι κοσμήματα… ΔΕΝ είναι φυλακτά….ΔΕΝ εχει να κάνει με πίστη…η κατασκευή τους στηρίζεται στο Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, για αυτό και είναι απόλυτα μετρήσιμοι…

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα μικρά μυστικά της κατασκευής των οργονιτων κάθε μεγέθους, και να φτιάχνετε πλέον τους δικούς σας,για προσωπική χρήση η και εμπόριο..

  • Το σεμινάριο είναι διάρκειας 3 ωρών ..17:00-19:30 και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας στον Νεο Κόσμο (Κεντρο Ψυχοθεραπείας και Κλινικής Υπνωσης ASTRAL ASPERA) , οδός  Γιολδάση 2 , όροφος 3ος, , 100 μ. απο μετρό Ν.Κόσμου και τραμ )

  • Θα διδαχτεί και θα γίνει πρακτικά η κατασκευή οργονίτη μενταγιον και επιτραπέζιου

  • Κάθε συμμετέχων , θα πάρει μαζί τους οργονίτες που θα κατασκευάσει

  • Θα αναλυθεί η κατασκευή, τα υλικά , η Θετική και Αρνητική Δονητική , η λειτουργία , και η μέτρηση του ορθός κατασκευασμένου οργονίτη

Δίνονται..

  • Βεβαίωση παρακολούθησης

  • Όλα τα υλικά κατασκευής  ( ΕΠΟΞΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ(SP 320)/-ΧΗΜΙΚΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΧΑΛΚΟΣ-ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΚΛΠ)

  • Οι δύο οργονίτες (ενας επιτραπέζιος και ένα μενταγιόν) που θα κατασκευάσετε

Κόστος συμμετοχής : 50 ευρώ

Μάθετε πώς να κατασκευάζετε εύκολα , και γρήγορα, λειτουργικούς οργονίτες, προστατεύοντας , τον χώρο σας , εσας και τους αγαπημένους σας. Αλλάξτε την διάθεση σας, ισορροπήστε , δείτε τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά…..

Αποκτήστε φεύγοντας από το σεμινάριο τους δικούς σας λειτουργικούς οργονίτες, που μόνοι σας , θα εχετε κατασκευάσει ..

παρακαλώ κρατήσστε την θέση σας ..Οι θέσεις είναι περιορισμένες

τηλ. Κρατησεων ….6944 306 502      211 7156 085

Πληροφορίες σεμιναρίου
Τίτλος:
σεμιναριο κατασκευης οργονιτων
Τοποθεσία:
ASTRAL ASPERA, ΓΙΟΛΔΑΣΗ 2 ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΕΣΗ 11,ΑΘΗΝΑ,
Ώρα έναρξης:
3 Φεβρουάριος 2019
Ώρα λήξης
3 Φεβρουάριος 2019
Περιγραφή
ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑς ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΘΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Τιμή εισητηρίου:
Panayiotis Georgiadis
Προφίλ FB

Panayiotis Georgiadis

Ιδρυτής του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Υπνωσης at Astral Aspera
O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων, το 1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής επιμορφωτικού τμήματος Ψυχοθεραπείας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Panayiotis Georgiadis
Προφίλ FB

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *